آشپزی با زعفران, مقالات زعفرانی

دم کردن زعفران با آب جوش یا یخ ؟

دم کردن زعفران

دم کردن زعفران با آب جوش یا یخ ، سوالیه که این روزا ذهن اکثر خانوم های خانه دار رو به خودش مشغول کرده ، آیا واقعا دم کردن با یخ بهتره؟ یا همون دم آوردن زعفرون به روش سنتی، با آب جوش کاربردی تره؟ در این مطلب درباره دم کردن زعفران و روش های مختلف اون و همچنین اینکه چه نوع زعفرونی برای خرید زعفران مناسب تره صحبت میکنیم

روش دم کردن زعفران

  •  دم کردن زعفران با آب جوش
  • دم کردن زعفران با یخ

با توجه به استقبال کاربران از فیلم ، ابتدا در این آموزش را در قالب فیلم ببینید و دو روش دم کردن با آب جوش و یخ را مقایسه کنید منتظر نظرات شما در قسمت انتهای متن هستیم

فیلم مقایسه دم کردن زعفران با آب جوش و یخ

در این ویدیو دو روش دم کردن زعفران با آب جوش و یخ مقایسه شد؟ اگه تجربه ای در این مورد دارید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید

دم کردن زعفران با آب جوش

مناسبتریم نوع زعفران برای دم کردن سرگل زعفران است. برای تهیه دم کرده زعفران ، ابتداباید زعفران را سابید، بهرتین روش سابیدنعده ای آن را  در یک هاون میسابند تا با خرد شدن آن طعم و رنگ زعفران سریعتر و بهتر آزاد شود. و عده ای آن را با قاشق و داخل بسته نایلونی زعفران می سابند.
سابیدن زعفران با هاون های فلزی و یا سابیدن با قند،سبب سوختن زعفران میشود و زعفران خاصیت و میزان رنگ دهی خود را به مراتب از دست میدهد.

دم کردن زعفران با آب جوش

دم کردن زعفران با آب جوش

پس از سابیدن زعفران و یا خرد کردن زعفران با دستگاه های زعفران ساب موجود در بازار،زعفران را در مقدار کمی آب جوش ریخته و به مدت ده الی ۱۵ دقیقه به آن استراحت میدهید تا زعفران به راحتی طعم و رنگ خود را به آب بدهد
میزان آب و مقدار زعفران برای دم کردن بصورت دلخواه می باشد.ولی بهتر آن است که مقدار آب آن کمتر از یک سوم لیوان باشد و زعفران آن درحدود یک قاشق سوپخوری و یا بیشتر باشد.

دم کردن زعفران با یخ

مرحله اول دقیقا مثل دم آوردن  با آب جوش است و در ابتدا زعفران را خوب کوبیده و بسابید تا به شکل پودر در بیاید.

حال، جای استفاده از آب داغ به چند تکه یخ لازم است، تکه های یخ را در ظرفی که زعفران پودر شده قرار دارد بریزید.

دم کردن زعفران با یخ

دم کرده زعفران با یخ

اجازه دهید یخ ها در دمای محیط ذوب شوند؛ دم کرده زعفران شما آماده است و میتوانید از ان استفاده کنید.

مقایسه دو روش دم آورن زعفران با شما

مقدار مجاز مصرف دم کرده زعفران

مقدار مصرف مجاز زعفران روزانه حدودا یک گرم است؛ همچنین مقدار مصرف تنتور آن حدود 15 قطره در روز است. مصرف سه گرم زعفران برای هر نفر در ماه بسیار سالم و سودمند می‌باشد اما مصرف بیش از 5 گرم در ماهبرای انسان مضر است. مصرف 5 گرم زعفران در يك وعده‌غذایی می‌تواند منجر به مرگ انسان شود.

دم کرده ی زعفران برای دردهای متوسط و شدید شکمی و قسمت فوقانی شکم موثر می باشد.

همچنین دردهای غشای روده ی بزرگ را نیز آرام می بخشد.

خواص زعفران و بخصوص چای زعفران برای درمان بسیاری از بیماری ها مانند آسم، سرفه، خشکی پوست، حمله عصبی، گاز معده، سوزش سردل، بی خوابی و انزال زود رس مفید است.

تجربیات خودتون رو درباره روش دم کردن زعفران با ما به اشتراک بگذارید.

2 دیدگاه در “دم کردن زعفران با آب جوش یا یخ ؟

  1. لیلا گفت:

    عاالی بود.ممنونم

  2. جمال شعرباف گفت:

    سلام بزرگوار خداقوت لطفا ؛ بهترین راهکار برای افزودن زعفران به پسته کدام است؟ چطور زعفران را جذب مغز آن کنم؟ منظورم پسته است نه مغز پسته سپاس🙏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *